Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Här hittar ni utebelysning och trädgårdsbelysning för att lysa upp fasad, buskar och garageuppfart med mera. Med utomhusbelysning skapar man en trygg känsla i det ibland så gripande mörkret vi har i Sverige. Belysning utomhus används med fördel också för att göra ditt hem mer inbjudande och se mer välkomnande ut. De utelampor vi har i vårt sortiment är gjorda för att klara av vårt nordiska klimat. Många har inbyggd LED eller kan användas med LED-lampa. En utomhuslampa med LED är bra för miljö och plånbok då fasadbelysning och trädgårdsbelysning ofta är tänd många timmar per dygn.


57 artiklar
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, gul 21cm
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, tegelröd 21cm
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, blå/grå 21cm
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, vit 21cm
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, cioko 21cm
KAMPANJ
Last order bordslampa, koppar/räfflad
KAMPANJ
IC Lights F1 utomhus, mässing
FLOS
14 991 kr
(18 739 kr)
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, mattsvart
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, grå 21cm
KAMPANJ
Last order bordslampa, grön/räfflad
KAMPANJ
Clessidra 20° vägglampa, Vit
KAMPANJ
C.FLINT OUT WALL 2700K EU 220÷240V D.B
KAMPANJ
IC Lights F2 utomhus, mässing
FLOS
17 919 kr
(22 399 kr)
KAMPANJ
C.FLINT OUT WALL 2700K EU 220÷240V BLK
KAMPANJ
Captain Flint Vägglampa, Rostfritt stål
KAMPANJ
C.FLINT OUT WALL 2700K EU 220÷240V BUR
KAMPANJ
C.FLINT OUT WALL 2700K EU 220÷240V BRASS
KAMPANJ
IC Lights F1 utomhus, borstad stål
KAMPANJ
Captain Flint golvlampa, svart 153,7cm
KAMPANJ
Clessidra 40° vägglampa, Vit
KAMPANJ
Clessidra 40° vägglampa, grå
KAMPANJ
Clessidra 20° vägglampa, mörkbrun
KAMPANJ
Bellhop pollare, vit 38cm
FLOS
4 959 kr
(6 199 kr)
KAMPANJ
Clessidra 40° vägglampa, mörkbrun
KAMPANJ
Clessidra 20° vägglampa, grå
KAMPANJ
Bellhop pollare, svart 38cm
FLOS
4 959 kr
(6 199 kr)
KAMPANJ
IC Lights F1 utomhus, mörkbrun
KAMPANJ
Bellhop pollare, mörkbrun 38cm
KAMPANJ
IC Lights F2 utomhus, mörkbrun
KAMPANJ
Captain Flint golvlampa, mörkbrun 153,7cm
57 artiklar

Utomhuslampor för en mysig känsla ute

En väl upplyst fastighet är fantastiskt att se i mörkret, de ser mysiga och trevliga ut att besöka och man dras till ljuset. Att lysa upp en infart med pollare eller utomhusstolpar gör att man leds rätt och känner sig välkommen. På samma sätt förmedlar ljuset i trädgården en fin känlsa när man tittar ut genom sina fönster. Istället för att mötas av kompakt novembermörker så ser en tomt med trädgårdsbelysning trevlig, varm och trygg ut. Satsa på belysning utomhus så kommer ditt hem få en helt ny karaktär och kännas både mer inbjudande, mysigare och dessutom större då man kan få sin inne- och utemiljö att flyta ihop.

Förhöj känslan i din trädgård med rätt utomhusbelysning

Behöver du hjälp att belysa din trädgård så hjälper vi dig gärna, vi har ett samarbete med ett företag som både ljussätter, ljusdesignar och även installerar belysning både inom- och utomhus. I trädgården och i resten av din utomhusmiljö kan det vara praktiskt med utomhuslampor med sensor. Det finns olika typer av sensorer, de vanligaste är nog lampor med ljussensor som automatiskt tänder och släcker din armatur beroende på ljuset utomhus. Det finns även rörelsesensorer som tänder lampan vid rörelse inom ett utvalt område. Detta används ofta på garageuppfarter med mera där man vill se bra för stunden men inte behöver ha så upplyst hela den mörka tiden på dygnet. En del armaturer har båda dessa sensorer kombinerat så att lampan enbart tänds vid rörelse under dygnets mörka timmar.

Utomhusbelysning på vägg för en maffig känsla

Den vanligaste typen av utomhusarmaturer är utebelysning för vägg, även kallad fasadbelysning. Vi ser att många söker efter utomhusbelysning vägg vit men vi låter oss inte begränsas till det utan har ett brett sortiment av lampor utomhus i massa olika fäger och material som till exempel obehandlad koppar och mässing vilka är spännande material som ändrar karaktär över tid.

Lampor utomhus gör utemiljön trevligare

Utomhuslampor finns i många olika varianter som fasadbelysning, lyktstolpar, pollare, solcellslampor, partyslingor och även portabla lampor som kan bäras med ut på altanen och förgylla din utemiljö. Utomhusslingor och bärbara uppladdningsbara lampor passar perfekt som balkongbelysning och altanbelysning. Många använder ljusslingor till sitt balkongräcke. Vi har utelampor från varumärken som Louis Poulsen, Westal, Belid, Fatboy, Konstsmide, Örsjö Belysning och många fler.

Ett vanligt sätt att belysa en uppfart, infartsväg eller ett avlägset hörn i trädgården är att installera en utomhuslampa stolpe. Lyktstolpar sprider en typ av allmänljus och lyser upp ett större område än till exempel en vägglampa för utomhus bruk.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan