Stäng
Öppet köp & snabb leverans!
0

Frågor och svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Finner du inte svaret nedan så finns möjligheten att mejla oss direkt.
Vi garanterar att vi svarar på ditt mejl inom 24 timmar. Men oftast snabbare än så.

Kategorier

Köpvillkor/Frakt

Om Bright 1-2-3

Belysningsfrågor

Köpvillkor/frakt

Elektrikern ska sätta upp lamporna ett visst datum, garanterar ni leveranstiden?
Ifall vi har produkten i lager är oftast leveranstiden på 1-5 arbetsdagar. I vissa unika fall kan dock leveranstiden vara längre. Är det så att elektriker är bokad, rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kollar vi mer specifikt in på er order.

Om Bright1-2-3Har ni även en fysisk butik?
Ja, Vår butik är belägen i Sickla Köpkvarter, Stockholm. Mer om detta hittar ni här.
Utför ni även reparationer?
Ja, till viss del. Reparationerna sker i vår verkstad i sickla, Stockholm. Denna tjänst är dock tyvärr endast tillgänglig ifall du själv kan lämna och hämta din produkt hos oss i sickla. För mer information angående reparationer, vänligen mejla eller ring.
Kan ni guida mig till rätt köp?
Självklart, hjälper vi mer än gärna er med rådgivning till vilken typ av armatur som lämpar sig bäst för just er. Vi är väl pålästa både när det kommer till tekniska och moderiktiga frågor.

BelysningsfrågorHur vet man att armaturen kan sitta i ett badrum?
I Sverige har vi något som heter IP-klassificering. Det är speciellt viktigt att ha detta i åtanke när ni väljer lampor för utomhus och våtutrymmen. Vi rekommenderar alltid att ni rådfrågar er elektriker för vilken IP-klassificering ni behöver.Läs mer om de olika IP-klasserna här.
Går alla ljuskällor att använda utomhus?
Ja, men det som är skillnaden är att vissa varianter av ljuskällor får en kortare livslängd när den utsätts för kyla. Vi rekommenderar alltid att man väljer LED-lampor då de tål upp till -30 grader. Vårt sortiment av LED-lampor hittar ni här.
Går LED-lampor att dimra?
Ja det går, men endast LED som är dimbara. Det finns dimbara och icke dimbara LED. De ska vara markerade på förpackningen om den är dimbar eller ej.

Ställ en fråga

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Bright 1-2-3 Lighting AB.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan