Övrigt / Julbelysning / Populära sök / Julstjärna fönster

Julstjärna fönster

Ingen riktig jul utan en julstjärna i fönstret! Vi har alla de populäraste varianterna och varumärkena. Hitta din favorit från Watt & Veke, Star Trading, PR Home eller Konstsmide hos oss. 


30 artiklar
Sortering:
Antal:
Aino 44, vit
Watt & Veke
229 kr
Välj
I lager
30 artiklar

Moderna julstjärnor från Watt & Veke

Ingen har nog missat de senaste årens explosion av moderna julstjärnor i papp som Watt och Vekes Snöblomma, Eldig och Oslo med flera. Dessa stjärnor har en klassisk fleruddig julstjärna som grund, sedan har man lagt ytterligare lager av handvikt papper utanpå för att skapa nya former och uttryck. Det är väldigt dekorativa och passar i de flesta hem oavsett stil. De viks upp på samma sätt som vanliga julstjärnor och hängs på samma sätt med lämplig upphängning för julstjärnor. När säsongen är över viker man lätt ihop dem igen så att förvaringen till nästa jul blir smidig samt att julstjärnan skyddas och håller i många säsonger. Alla dessa julstjärnor levereras i en snygg box som med fördel används även för förvaring mellan säsongerna.

Klassiska julstjärnor i handgjort papper

Den vanligaste formen av julstjärna är tillverkad i papper och har sju till nio spetsar. Vi har genom åren mest jobbat med julstjärnor i handgjort papper som viks för hand. Detta är ett riktigt hantverk och fabrikerna producerar året runt för att kunna möta efterfrågan på de skandinaviska marknaderna där detta fenomen är störst. Watt & Veke har gått i bräschen för utveckling av dessa julstjärnor och de är idag störst på kvalitativa julstjärnor. Som komplement har vi oftast också några lite enklare pappersstjärnor från Konstsmide och Star Trading i vårt sortiment varje år. Hittar du en julstjärna du gillar så tveka inte utan köp dem i tid. Beställning av julens artiklar görs redan i början av varje år och sedan produceras i enlighet med den efterfrågan så det går oftast inte att köpa in mer om det man köpt inför säsongen säljer slut. Detta brukar alltid visa sig på någon variant som får ett uppsving och snabbt säljer slut hos samtliga återförsäljare.

Julstjärna i plåt – Star Tradings signum

Star Trading är idag kända för mycket mer men en av deras allra första produkter var en liten smidig stjärna i plåt. Den finns fortfarande kvar och är en av våra bäst säljande julstjärnor år ut och år in. Stjärnan har med åren fått namnet Classic vilket är passande. Den finns i färgerna, mässing, koppar och vit. Levereras komplett med julstjärneupphäng och monteras enkelt genom att man för ihop de två plåthalvorna över upphänget och fäster i lamphållaren.

Retro julstjärnor i rotting

Vem har inte sett farmors gamla julstjärna i rotting? Som det mesta inom mode, design och trender så kommer dessa och går. Efter att rottingstjärnan varit ute sedan 70-talet har den nu gjort stark comeback under senare delen av 2010-talet. Framförallt är det PR Home som lyckats pricka denna trend och har tagit fram ett antal olika julstjärnor i rotting som blivit mycket populära. Det är oerhört dekorativa och tack vare den varma tonen i materialet så ger de ett mycket varmt och behagligt sken som värmer i vinterns bistra kyla. Retrostilen växer starkt och vi ser även ett ökande intresse för vintage hos våra kunder. Retrojulstjärnorna passar i de flesta hem och stilar då de upplevs som både retor och moderna på samma gång.

Julstjärnor i butik och på nätet

Hos Bright 1-2-3 har du alltid möjlighet att köpa dina julstjärnor som det passar dig. Vi visar hela vårt julsortiment i vår butik i Sickla Köpkvarter i Stockholm samt även här på vår webbplats. Shoppa som det passar dig, kom och känn och kläm och få all hjälp du behöver i butiken eller kontakta vår kundtjänst för experthjälp på distans.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan