Inomhusbelysning / Golvlampor / Golvlampa mässing

Golvlampa mässing

Golvlampor i mässing från varumärken som Armaturhatverk, Konsthantverk, Karlskrona Lampfabrik, Louis Poulsen och Örsjö Belysning med flera. I den här kategorin hittar ni golvlampor i äkta mässing. Mässingsfärgade golvlampor tillverkade i andra material finner ni i Golvlampor Interiör och Läslampor Golv.


55 artiklar
Sortering:
Antal:
55 artiklar

Golvlampa i äkta mässing

De flesta av golvlamporna i denna varugrupp är tillverkade med genuina materialval och äkta mässing. En del helt och hållet medan andra har kombinerats med andra material som trädetaljer i olika träslag.

Läsgolvlampa i mässing

Varianter på detta tema har vi från Örsjö med sin Puck, från Belid med Cato och alla olika varianterna från Armaturhantverk. De senare kombineras med valfri läslampsskärm som passar just den stil du vill uppnå medan de första två är mer rena läslampor som ger ett riktat och bra läsljus.

Dekorativ golvlampa i mässing

Vanliga fina golvlampor i mässing finns med glasskärmar som till exempel den klassiska och populära PH golvlampan från Louis Poulsen. Det är även vanligt att man köper en golvlampfot separat och kombinerar med valfri lampskärm. Till dessa fina golvlampfötter i mässing rekommenderar vi lampskärmar i fina designtyger från Bergo Lampskärmar som sys för hand i Sverige. 

Golvlampa i mässing för både läsning och dekoration

De populära golvlamporna med nedåtriktad lampskärm passar utmärkt att använda både till Morgontidningen bredvid favoritfåtöljen och som mysljus i hörnet när mörkret kryper på. De ger som mest ljus åt det håll skärmen är riktad men sprider även ett fint lite svagare allmänljus genom lampskärmen. Våra favoriter bland dessa lampor kommer från Armaturhantverk och Le Klint.

 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan