Övrigt / Fläktar / Takfläktar

Takfläktar

Med en takfläkt inomhus håller ni kylan under varma dagar, men den kan också hjälpa till att sprida värmen bättre under kalla vinterdagar. Bright 1-2-3 har takfläktar i många olika modeller och utföranden. Vi har snygga takfläktar med belysning, takfläktar med fjärrkontroll, vita takfläktar och svarta takfläktar.


31 artiklar
Sortering:
Antal:
31 artiklar

Takfläktar av högsta kvalitet

Bright 1-2-3 är återförsäljare av takfläktar från Texa Design som har ett brett utbud av både belysning och moderna takfläktar av hög kvalitet. Idag har många takfläktar fjärrkontroll så att du kan styra fläkten varifrån du vill.

Hur stor takfläkt ska man välja?

Vilken storlek du bör välja på din nya takfläkt beror på hur stort rum den ska sitta i. Självklart kan du välja efter eget tycke och smak, men tillverkarna brukar rekommendera följande:

Storlek på rum

 

Storlek på takfläkt

Upp till 12m²

 

76-90 cm

Upp till 15m²

 

100 cm

Upp till 20m²

 

112-122 cm

Mellan 25-30 m²

 

över 132 cm

Större än 30m²

 

Fler takfläktar

 

Installera en takfläkt hemma – Vad ska man tänka på?

När du ska installera en takfläkt hemma bör du tänka på att placera den i mitten av rummet för ett så bra flöde som möjligt. Tänk också på belysningen i rummet, du vill inte att fläktens blad skapar ett blinkande ljus med bakomliggande lampor. Har takfläkten inbyggd belysning slipper du detta problem.

Takfläktar ska alltid installeras av en behörig elektriker.

Söker du en fläkt som går att flytta mellan olika rum? Spana då in våra golvfläktar och bordsfläktar!


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan