Övrigt / Julbelysning / Julbelysning inomhus

Julbelysning inomhus


21 artiklar
Sortering:
Antal:
21 artiklar

När vi plockar fram vår julbelysning kommer julstämningen smygandes i våra hem. Vi köper glögg, bakar pepparkakor och fyller alla våra mörka ytor med julbelysning inne. Hos oss på Bright 1-2-3 hittar du allt du behöver när det gäller att skapa den rätta julstämningen i ditt hem, för vi vet att julbelysning inomhus är grunden för allt högtidspynt under juletiden. Hos oss kan du köpa all din adventsbelysning både för inomhus bruk och vi har ett brett sortiment av julbelysning utomhus. För många människor är julen den mysigaste tiden på året och man anstränger sig lite extra för att få den perfekta stämningen.

Julbelysning inne

Vi har ett mycket noga utvalt julsortiment då vi vet att belysningen spelar stor roll i juletid i många svenska hem. Det finns allt från traditionell elljusstake 7-arm, elljusstake 5-arm och bågformade adventsljusstakar. Vi har även adventsljusstakar som ser ut som luciatåg och för den lite mer återhållsamma kunden så finns stilrena elflugan i flera olika färger och storlekar. För den som hellre vill ha adventsstjärnor i sitt fönster, även kallat julstjärnor så finns det en uppsjö att välja mellan. Vi har stora adventsstjärnor som har en diameter på över 1 meter och vi har små modeller som är 60 cm i sin diameter för det mindre fönstret. För den som vill ha julstjärna fönster så finns det även rottingstjärnor och metallstjärnor i det varma materialet mässing att välja på.

Julbelysning inomhus batteri

Det har blivit väldigt populärt med julbelysning som går på batteri för den som vill slippa alla sladdar och inte har något uttag där man vill ställa sin julbelysning. Det finns slingor med inbygd timer som brukar vara på 6-8 timmar brinntid, det är perfekt så att du inte glömmer din slinga tänd och slösar på ditt batteri i onödan. Har du svårt att hitta batterier till din julbelysning inomhus så hjälper vi dig gärna i vår butik i sickla köpkvarter. Den ligger på Smedjegatan 4 och där står vår kunniga personal alltid redo att hjälpa till. Hos oss kan du både handla online och i butik. Behöver du hjälp med ditt köp i vår e-handel så kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vi vill också tipsa om batteridriva LED-ljus som finns i alla möjliga utföranden och modeller. Det finns LED-värmeljus, LED-blockljus, LED-kronljus och till många modeller går det att köpa till en fjärrkontroll så du kan tända och släcka dina ljus med ett enda knapptryck. Vi har mycket att välja på från leverantören Piffany Copenhagen som för varumärkena Uyuni och Eledea inom LED-ljus. Detta har blivit mycket populärt på ålderdomshem då det inte finns någon brandrisk och det ser verkligen ut som ett riktigt stearinljus.  

Julbelysning inomhus krans

För dig som varken vill ha en julstjärna eller en elljusstake under julen i ditt fönster så finns det väldigt vackra kransar att köpa. Vill du ha en julbelysning inomhus krans så är det bara att välja och vraka på hela sortimentet. Vill du ha en julbelysning utomhus krans så måste du välja en modell som är säkrad mot fukt så att ingen vätska kan tränga in i din julkrans. Utomhusmodeller behöver IP44-klassning så den tål att stå ute i snö och slask. Vill du köpa en krans till jul så finns det även LED modeller både i granris och utan. Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan