Utomhusbelysning / Pollare

Pollare

En pollare är en lägre belysningsstolpe på cirka 30-150 cm som placeras ut i trädgården. Pollare används utomhus till exempel längs trädgårdsgångar, i rabatter och vid uppfarter för att lysa upp och accentuera. Vi har pollare i många olika modeller, med nedåtljus och rundstrålande ljus från välkända varumärken såsom Louis PoulsenFlosBelidWestal och Hide a Lite.


91 artiklar
Sortering:
Antal:
91 artiklar

Ljuspollare är ett effektfullt sätt att lysa upp och förhöja känslan i din trädgård. Med en pollare som del av din utomhusbelysning kan du ge din trädgård eller din uppfart en ny karaktär. Du kan välja att belysa till exempel en utomhusdamm, ett vackert buskage eller en pampig uppfart. The sky is the limit! Att dekorera sin trädgård med olika typer av trädgårdsbelysning såsom strålkastare, lyktstolpar och pollare är ett riktigt roligt uppdrag att ägna sig åt på semestern. Vi på Bright 1-2-3 har allt du kan tänka dig för att belysa din trädgård och ta den till nästa nivå.

Bright 1-2-3 har pollare i många olika modeller och utföranden

Vi har pollare för alla trädgårdar! Korta pollare, långa pollare, svarta pollare, vita pollare och det mesta däremellan.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan