Inomhusbelysning / Golvlampor / Populära sök / Golvlampa retro

Golvlampa retro

Om en golvlampa är retro eller inte är ett ganska vitt begrepp. Vi är stora på klassiska en, två och trearmade golvlampor som är 40-tals och 50-tals retro från bland annat Armaturhantverk. Vi har även modeller med charm och stil från 1900-talets första hälft från Karlskrona Lampfabrik samt designklassiker från Flos och Louis Poulsen för att nämna några varumärken.


91 artiklar
Sortering:
Antal:
Ryholm Golv, svart
Armaturhantverk
2 939 kr
Välj
Finns i lager
91 artiklar

Begreppet retro och lampor

Retro syftar på att inspireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi. Alltså kan en Retro lampa vara inspirerad av många olika stilar och tidsepoker. Vi har ett brett utbud av lampor som är 40-tals retro och 50-tals retro vilket är en populär inredningsstil. Främst handlar det om våra golvlampor med en, två eller tre armar som var vanliga i folkhemmet under dess framväxt. En retro golvlampa är en nyproducerad lampa där inspiration i stil och design kommer från en tidigare eras trende och design.

Söker du en golvlampa som är vintage, alltså faktiskt tillverkad under en tidigare tidsera, så har vi även sådana. Vi renoverar vintagelampor och säljer vidare i vår butik i Sickla Köpkvarter samt här på vår webbplats. Du hittar alla varianter under varugruppen Vintagelampor och golvlampor under Golvlampor Vintage.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan