Utomhusbelysning / Fasadbelysning

Fasadbelysning

Med fasadbelysning från Bright 1-2-3 skapar du en trygg och mysig utomhusmiljö. Lys upp huset, garaget eller gäststugan med vår fasadbelysning. Välj mellan snygg och lättplacerad fasadbelysning för till exempel garage och husvägg eller någon av alla fina vägglyktor. Vi har utebelysning från varumärken som Louis Poulsen, Örsjö Belysning, Westal, Hide a Lite och Konstsmide med flera.


409 artiklar
Sortering:
Antal:
409 artiklar

Fasadbelysning med led eller solceller

Att använda sig av fasadbelysning ger väldigt många välkommnande element, speciellt under våra kallare, mörkare månader på året, men givetvis också under vår härliga sommarperiod när man spenderar mer tid utomhus. De allra flesta av vår fasadbelysning LED kommer i två alternativ, antingen med en så kallad intregrerad LED ljuskälla som redan sitter installerad i själva armaturen, eller så sitter en lampsockel i armaturen där man väljer det ljus och temperatur på ljuskällan som önskas och behövs. Ett tredje alternativ är fasadbelysning solcell som, så enkelt som det låter, fångar upp solens ljus och med hjälp av den laddar ett batteri så att lampan kan lysa när det blir mörkt.

Fasadbelysning till garaget för en välkomnande känsla

Det är nog få som inte uppskattar ett trevligt, upplyst välkommnande, antingen hem till sig själv eller till gäster och bekanta. Med fasadbelysning garage ger man sig själv och sin familj, men även besökare just det, ett varmt och mysigt första intryck. Valmöjligheterna till hur man önskar att det ska belysas är många. Här finns till exempel möjlighet att fasadbelysning garage lyser endast uppåt eller nedåt, alternativt åt bägge håll om man tillexempel går längs med garageväggen och vill ha det upplyst även nedåt.  

Snygg väggbelysning utomhus för alla hustyper

För att ni ska kunna välja en så snygg väggbelysning och fasadbelysning som ni själva önskar väljer vi att ha ett stort sortiment av både nättare, mer diskreta fasadbelysningsmöjligheter, till att även erbjuda ett minst lika brett utbud av vägglampor och vägglyktor. Hos oss hittar ni en utomhuslampa oavsett stil på hus. Vi har allt från supermodernt till klassiskt och även nyproducerat i antik stil till sekelskifteshuset.

Vägglampor och vägglyktor som lyser upp i mörkret

Vårt sortiment av vägglampa utomhus, och då fram för allt vårt utbud av vägglykta för utomhusbruk sträcker sig väldigt brett och stort. Med kända varumärken som Westal och Konstsmide, som har mängder av väggbelysning ute. Valmöjligheterna när det kommer till vägglyktor är många, där man till exempel kan välja om lyktan ska gå ut från vägg och så att säga hänga nedåt mot marken, eller peka uppåt från, beroende på vad man helst önskar belysa. Hänger till exempel en vägglykta ut från en fasad eller garagevägg med tillhörande gångstig kan en nedåthängande vägglykta passa bättre. Så när som på alla av de vägglyktor vi erbjuder har en vanlig lampsockel, så valet av ljuskälla och hur stark man önskar att det ska lysa upp är oändligt. Här finns även ljuskällor att välja som har en inbyggd sensor, som antingen tänds när de mörkare timmarna närmar sig, eller med en rörelsesensor som helt enkelt tänder upp ljuskällan och belyser upp när någon närmar sig. Vi rekommenderar LED-lampor till utomhusbelysning då de har längre livslängd och drar mindre energi. De trivs även bra i utomhusmiljö och går inte sönder lika lätt som andra lampor.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan