Inomhusbelysning / Taklampor / Lampor efter stil / Taklampa fjädrar

Taklampa fjädrar

En taklampa med fjädrar ser vi snart i var och vartannat hem. Vi På Bright 1-2-3 förstår varför då de med sina mjuka former och framtoning skapar en härlig och mjuk känsla i de flesta rum. Vi har givetvis den välkända Eos från Umage men även andra varianter från till exempel Aneta Belysning.


Fjäder taklampa - En stil som passar många!

Sedan den första fjäderlampan gjorde sitt intåg på marknaden har vi förundrats över hur fantastiskt mjukt och trevligt intryck dessa armaturer har på sin omgivning. De har blivit en formidabel succé! Idag händer våra kundr dessa lampor i en massa olika miljöer och rum som vardagsrum, sovrum eller hallar. De sprider en lugn, trygg och avslappand känsla där de placeras.

Trygg och kvalitetssäkrad tillverkning av fjäderlampor

Tyvärr framkom det efter granskning att en del lycksökare och billigare varumärken använde fjädrar som plockades av levande fåglar både för produktion av kuddar, lampor och annat. Det blev en kraftig reaktion i samhället med all rätt och många vände sig ifrån denna typ av material. På Bright 1-2-3 är vi noga med ursprunget och hur våra produkter tillverkas så vi jobbar endast med företag som kan visa att deras produktion är kvalitetssäkrad, att ingen lider illa varken i produktion eller leveransled. För oss är det självklart att detta gäller människor såväl som djur.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan