Elinstallation

Är du i behov av en elektriker? I samarbete med Lennströms Elektriska erbjuder vi allt inom elinstallation. De utför sanbbt, proffsigt och smidigt alla typer av installationer från enklare lampmontering till kompletta smarta hem-lösningar och styrsystem.

Om Lennströms Elektriska

Lennström El levererar modern elteknik och är proffs på elinstallationer. I närmare hundra år har Lennströms Elektriska samlat erfarenhet och kunskap om det senaste inom el- tele- och datanätverk. 

 

lennstromel.se

Priser för elinstallationsarbete

Vi har en uppstartskostnad på 2100 kr inkl. moms. Där ingår 2 timmars arbetstid samt servicebil. Läs mer om tjänsten, se priser och avtal här nedan.

 

Elinstallation

Kontakta oss

Genom att använda detta formulär samtycker jag till att de personuppgifter jag uppgett registreras och behandlas i syfte att kunna hjälpa mig med mitt ärende. Behandlingen följer integritetspolicyn hos Bright 1-2-3 Lighting AB.

Intelligenta system

KNX skapar nya möjligheter. Med ett KNX-system kan du enkelt integrera, styra och samordna till exempel belysning, värme, kyla, ventilation, markiser och olika larm. Vinsterna är bekvämlighet, energibesparing och säkerhet.

KNX-systemet gör det möjligt att skapa scenarier som aktiveras med knappar eller rörelsevakter. Du kan till exempel ha en ”kom hem- och hej då-programmering” som aktiveras med ett knapptryck vid ytterdörren. Då tänds, eller släcks, alla lampor som är kopplade till denna programmering. Eller varför inte ha programmerade knappar för städljus, matlagning, mysbelysning? I händelse av brand kan alla lampor tändas och övervakningskameror kan skicka en signal till valfri TV. Element kan stängas av då du öppnar ett fönster. Du kan ha en rörelsevakt i trädgården som i sin tur tänder en lampa inne i huset för att simulera att någon är hemma. Idag är det bara vår fantasi som sätter gränserna!

Ljusdesign

Rätt ljus på rätt plats skapar trivsel. Lägg till lite fantasi, så får du uppleva skillnaden mellan belysning och vanligt ljus. En annan bra anledning att se över sin belysning är all ny teknik som gör det enkelt att spara både energi och pengar.

Vi designar och installerar totallösningar för belysning när du vill att miljön ska ändra skepnad under dygnet.
Tekniken bakom våra belysningssystem styrs enkelt av dig som användare.

Men givetvis hjälper vi dig gärna att montera eller byta ut en alldeles vanlig strömbrytare också!

Elektriker Stockholm

Att hitta en elektriker är inte alltid så lätt om man inte har en kontakt sedan tidigare. Många upplever det osäkert att kallringa någon som man hittar på internet och boka utan att ha referenser. Genom vårt samarbete med Elektriska AB Lennström erbjuder vi proffsig elhjälp med oss som din motpart. Det blir enkelt och smidigt att både köpa lampor och beställa installation vid samma tillfälle.

Elektriker Nacka och Värmdö

Vi utför mest eljobb i närområdet som Nacka, Enskede, Årsta, Hammarby Sjöstad med mera men vi erbjuder även elinstallation över hela stockholmsområdet och utför dessa snabbt och smidigt även på Värmdö, norr om stan och i hela storstockholm.

Offert Eljobb

Har du ett större elprojekt så är du välkommen att höra av dig för offert. Vi utför tillsammans med vår underentreprenör Lennströms EL alla typer av installationer, stora som små.

Vad kostar en elektriker per timme

Våra elektriker har en startkostnad på 2100 kr inklusive moms och då ingår två timmars arbete och servicebil. Efter de första timmarna debiteras timkostnad om 725 kr/tim inklusive moms. Tillkommande material som elkabel, strömbrytare, uttag, dimmers och så vidare debiteras utifrån vald elgrossists prislista.

Ljusdesign ute

Behöver du hjälp att ljussätta din trädgård, uppfart eller tomt så hjälper vi gärna till med det. Även för detta ändamål samarbetar vi med Lennströms Elektriska då de är väldigt duktiga på utomhusmiljö och samtidigt kan ge prisindikationer och offerter för att få vald ljusdesign monterad och installerad i din trädgård.

Jour elektriker Nacka

Vi har idag ingen elektriker som jobbar jour men är alltid så snabba som möjligt med att hjälpa till när problem uppstår. Har du extra bråttom så gärna av dig till oss så ser vi vad vi kan bidra med.

Elektriker Stockholm småjobb

Många av våra uppdrag är kopplade till våra produkter och är mindre jobb som att installera en lampa eller byta ut en trasig dimmer. Med vår uppstartskostnad så blir det i princip fast pris för den typen av jobb vilket många av våra kunder tycker är enkelt och tryggt.

Installera el utomhus

Vid elinstallationer utomhus tillkommer det en del extra regelverk att förhålla sig till och säkerställa att armaturer, kopplingar och dragningar av all el är säker för utomhusmiljö. Detta har vi och vår samarbetspartner full koll på så att du ska känna dig trygg som kund.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan