Övrigt / Fläktar

Fläktar

Kyl ner dig och familjen på varma sommardagar och skapa samtidigt ett bättre inomhusklimat med en fläkt från oss på Bright 1-2-3. Vi har både små portabla fläktar som du enkelt flyttar runt till det rum där du behöver fläkten som mest och större takfläktar för permanent installation.


38 artiklar
Sortering:
Antal:
Pelarfläkt 120cm
Emerio
1 095 kr
Välj
I lager
38 artiklar

En fläkt kan vara en riktig ”life-saver” när värmen slår till. Fördelen med fläktar är den enkla installationen och att de ofta är portabla och lätta att flytta runt mellan rummen hemma. Dessutom är kostnaden för en fläkt ofta låg till skillnad från andra klimatprodukter. En win-win helt enkelt!

Bright 1-2-3 har olika typer av fläktar

Takfläktar

En takfläkt är både en snygg inredningsdetalj och ett effektivt sätt att kyla ner hemmet under varma dagar. Takfläktar har ofta inbyggd belysning och monteras i taket, vanligtvis i sovrummet eller i vardagsrummet.

Pelarfläktar

En pelarfläkt står på golvet och ser vanligtvis ut som en pelare. Pelarfläktar passar bra i mindre utrymmen med ont om plats. Ofta roterar pelarfläkten och sprider därför kylan effektivt runt om i rummet.

Bordsfläktar

En bordsfläkt är, precis som det låter, perfekt att sätta på ett bord eller en byrå. Fördelen med en bordsfläkt är att de är små och portabla och därmed väldigt lätta att flytta runt i hemmet.

Golvfläktar

Golvfläkten står på golvet och kan vara både låga och höga. Bright har flera olika golvfläktar i sitt sortiment, bland annat höj- och sänkbara varianter som ger dig möjligheten att styra var du vill ha luften.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan