Övrigt / Julbelysning / Populära sök / Dekorationsbelysning utomhus

Dekorationsbelysning utomhus


2 artiklar
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
Renar akryl 40 varmvita LED, 5st
KAMPANJ
Svart träd 240 LED amber, steady/firefly 150cm
2 artiklar

Vi på Bright 1-2-3 älskar både jul och all belysning som hör julen till. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av juldekorationer utomhus. Att belysa trädgårdar, balkonger och husfasader är extra viktigt för oss som bor i norden då halva delen av året är väldigt mörk. Välkommen till oss för att möta mörkret med ljusslingor, dekorationsträd och väldigt mycket annan vacker utomhusdekoration. Innan du börjar ljussätta din uteplats vill vi tipsa om att noggrant tänka igenom vad du behöver för att få igång din dekorationsbelysning utomhus. Kolla innan du handlar hur lång slinga du behöver, om du behöver några tillbehör såsom ljuskällor eller skarvsladdar och var noggrann med att alla, både ljusslingor utomhus och skarvsladdar utomhus, måsta vara i minst kapslingsklass IP44. Köp gärna timer till din belysning så du slipper springa runt och tända upp din uteplats varje dag och så att du släcker ner på natten och den ljusa tiden på dagen.

Dekorationsbelysning för utomhusbruk

Visste du att all dekorationsbelysning utomhusbruk även går att använda inomhus. Det är viktigare åt andra hållet att om du ska belysa din din trädgård med julbelysning så måste den vara utomhusgodkänd. Samma regler gäller om du vill ha din julbelysning balkong eller i uterum och inglasade terasser. Att lyckas med sin belysning ute är viktigt då julstämningen börjar redan innan du har kommit in i värmen. Välj gärna varmvita LED-ljuskällor för att få en värmande känsla i din trädgård och var noggrann att din LED-belysning har samma färgtemperatur för att få ett enhetligt ljus både ute och inne.

Dekorera med fin belysning utomhus

Innan du börjar sätta upp din julgransbelysning utomhus så finns det en checklista att kolla av. Kolla så att alla ljuskällor lyser inann du monterar upp slingan och framförallt, kolla så att slingan fungerar så du inte sätter upp din julbelysning och så fungerar det inte när du stoppar i kontakten. För att slippa irritation medans du jobbar så se till att du har extralampor redo och byt ut trasiga ljuskällor innan upphängning. Byt din belysning till LED-ljuskällor både i miljötänk, kostnadseffektivitet och hållbarhet. Sätt timer på all belysning så den tänds när mörkret kommer och se till så allt är godkänt att ha ute.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan