Om oss

Vår historia

Bright 1-2-3 startade sin bana då entreprenören Per Krook såg en möjlighet att bidra med nya, tidsenliga och inspirerande sätt att utmana den klassiska belysningsfackhandeln. Tanken vara att skapa butiker och miljöer som inspirerar på samma sätt som många inredningsbutiker redan börjat göra. En kombination av uttryck, kunskap och service var framtiden. Bright 1-2-3 föddes!

2007 öppnade första butikerna i Väsby och Vällingby. Dessa kompletterades sedan med butiker på Södermalm och i Sickla Köpkvarter 2009. Väsby, Vällingby och Södermalm har under åren avvecklats och butiken i Sickla ägs sedan april 2016 av Björn Winblad. Björn har jobbat med belysning sedan 2004 både i egna butiker och som anställd.

Verksamheten drivs idag i samma anda som den en gång föddes i med fokus på kvalité, funktion, design och service. Vi försöker i alla lägen leverera en kundupplevelse utöver förväntan, både i hur vi visar våra lampor och ännu tydligare i hur vi möter våra kunder och leverantörer. Detta genomsyrar även vår verksamhet online.

 

Våra värderingar, vision och mål

Vision

Vår vision är att med ljus bidra till att göra människors viktigaste platser mer funktionella, mysiga, snygga och hållbara.

 

Övergripande mål

Bright 1-2-3 ska vara den ledande återförsäljaren på den svenska hembelysningsmarknaden. Med ledande menas:

-          Den högsta kundnöjdheten

-          Den mest attraktiva arbetsgivaren

-          Den bästa lönsamheten

-          Det självklara valet för kunder som värdesätter kvalité, funktion, service och design.

 

Vår affärsidé

Bright 1-2-3 bidrar, genom kunskap, excellent service och kvalité, till att förädla inredningsmedvetna människors hem. Vi erbjuder noga utvalda belysningsprodukter, som kännetecknas av kvalité, funktion och design, i inspirerande butiksmiljöer.

 

Våra grundläggande värderingar

Våra grundläggande värderingar formar vårt företagsklimat och vägleder oss när vi fattar beslut. De genomsyrar våra tankar och handlingar och skapar en gemenskap där människor bemöter varandra med ömsesidig respekt och arbetar tillsammans.

 

Våra grundläggande värderingar sammanfattas med

 

-          Kundfokus och Långsiktighet

-          Kvalitet

-          Ansvar

-          Laganda och Glädje

 

Kundfokus och långsiktighet

Vi värdesätter att våra kunder valt oss framför våra konkurrenter och är alltid måna om att ge dem mervärde och inspiration. Vi har alltid ett långsiktigt fokus och tar till vara alla möjligheter att lära och utvecklas.

Kvalité

Vi kompromissar inte om kvalitet. Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalité i hela vår verksamhet. Det innefattar kvalité i våra produkter, vår service, vår kunskap och våra kundmöten.

Ansvar

Vi tar ansvar för vår verksamhet, våra produkter, våra avtal och bidrar på ett positivt sätt i samhället där vi är verksamma.

Laganda och glädje

Vi respekterar och litar på varandra och våra intressenter för att nå goda resultat. Vi trivs med att arbeta tillsammans och visar varandra uppskattning.

 

Om Trygg e-handel


Trygg e-handel är en certifiering för e-butiker som säljer varor och tjänster på nätet. E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan.

Det finns idag tusentals e-butiker i Sverige – de flesta seriösa, men tyvärr inte alla. Trygg e-handel certifieringen finns till för att du ska känna dig trygg att lämna känsliga uppgifter, veta att de kommer att leverera inom avtalad tid och att du kommer att få hjälp om något skulle gå fel.

Trygg e-handel startades 2007 av branschorganisationen Svensk Digital Handel, en del av Svensk Handel. Syftet var att öka kunskapen om vilka rättigheter man har som konsument. Tillsammans med flera stora konsumentorganisationer i Sverige har vi utarbetat de 14 grundläggande punkterna som krävs för att man ska bli certifierad av Trygg e-handel. Se de 14 grundläggande punkterna här.

Det är Svensk Digital Handel som granskar ansökande företag och delar ut symbolen till godkända e-handlare. Tillsammans med olika samarbetspartners görs stickprovskontroller för att se att kraven följs.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan