Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Här hittar ni utebelysning och trädgårdsbelysning för att lysa upp fasad, buskar och garageuppfart med mera. Med utomhusbelysning skapar man en trygg känsla i det ibland så gripande mörkret vi har i Sverige. Belysning utomhus används med fördel också för att göra ditt hem mer inbjudande och se mer välkomnande ut. De utelampor vi har i vårt sortiment är gjorda för att klara av vårt nordiska klimat. Många har inbyggd LED eller kan användas med LED-lampa. En utomhuslampa med LED är bra för miljö och plånbok då fasadbelysning och trädgårdsbelysning ofta är tänd många timmar per dygn.


23 artiklar
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, vit
MARSET
2 047 kr
(2 559 kr)
Välj
I lager
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, terracotta
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, rostbrun Ø42
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, rostbrun Ø32
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, vit Ø42
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, vit Ø32
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, grön
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, plus
MARSET
3 807 kr
(4 759 kr)
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, blå
MARSET
2 047 kr
(2 559 kr)
KAMPANJ
FollowMe bordslampa, rosa
MARSET
2 047 kr
(2 559 kr)
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, rostbrun Ø20
KAMPANJ
Soho 38 takpendel IP44, svart
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, vit Ø60
MARSET
11 751 kr
(14 689 kr)
KAMPANJ
Cala Utomhus Golvlampa, iroko/brun
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, rostbrun Ø60
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, vit Ø15
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, rostbrun Ø15
KAMPANJ
Ginger Vägglampa, vit Ø20
KAMPANJ
Soho 112 takpendel IP44, vit
MARSET
36 223 kr
(45 279 kr)
KAMPANJ
Soho 57 takpendel IP44, vit
MARSET
13 631 kr
(17 039 kr)
KAMPANJ
Soho 57 takpendel IP44, svart
KAMPANJ
Soho 112 takpendel IP44, svart
KAMPANJ
Soho 38 takpendel IP44, vit
23 artiklar

Utomhuslampor för en mysig känsla ute

En väl upplyst fastighet är fantastiskt att se i mörkret, de ser mysiga och trevliga ut att besöka och man dras till ljuset. Att lysa upp en infart med pollare eller utomhusstolpar gör att man leds rätt och känner sig välkommen. På samma sätt förmedlar ljuset i trädgården en fin känlsa när man tittar ut genom sina fönster. Istället för att mötas av kompakt novembermörker så ser en tomt med trädgårdsbelysning trevlig, varm och trygg ut. Satsa på belysning utomhus så kommer ditt hem få en helt ny karaktär och kännas både mer inbjudande, mysigare och dessutom större då man kan få sin inne- och utemiljö att flyta ihop.

Förhöj känslan i din trädgård med rätt utomhusbelysning

Behöver du hjälp att belysa din trädgård så hjälper vi dig gärna, vi har ett samarbete med ett företag som både ljussätter, ljusdesignar och även installerar belysning både inom- och utomhus. I trädgården och i resten av din utomhusmiljö kan det vara praktiskt med utomhuslampor med sensor. Det finns olika typer av sensorer, de vanligaste är nog lampor med ljussensor som automatiskt tänder och släcker din armatur beroende på ljuset utomhus. Det finns även rörelsesensorer som tänder lampan vid rörelse inom ett utvalt område. Detta används ofta på garageuppfarter med mera där man vill se bra för stunden men inte behöver ha så upplyst hela den mörka tiden på dygnet. En del armaturer har båda dessa sensorer kombinerat så att lampan enbart tänds vid rörelse under dygnets mörka timmar.

Utomhusbelysning på vägg för en maffig känsla

Den vanligaste typen av utomhusarmaturer är utebelysning för vägg, även kallad fasadbelysning. Vi ser att många söker efter utomhusbelysning vägg vit men vi låter oss inte begränsas till det utan har ett brett sortiment av lampor utomhus i massa olika fäger och material som till exempel obehandlad koppar och mässing vilka är spännande material som ändrar karaktär över tid.

Lampor utomhus gör utemiljön trevligare

Utomhuslampor finns i många olika varianter som fasadbelysning, lyktstolpar, pollare, solcellslampor, partyslingor och även portabla lampor som kan bäras med ut på altanen och förgylla din utemiljö. Utomhusslingor och bärbara uppladdningsbara lampor passar perfekt som balkongbelysning och altanbelysning. Många använder ljusslingor till sitt balkongräcke. Vi har utelampor från varumärken som Louis Poulsen, Westal, Belid, Fatboy, Konstsmide, Örsjö Belysning och många fler.

Ett vanligt sätt att belysa en uppfart, infartsväg eller ett avlägset hörn i trädgården är att installera en utomhuslampa stolpe. Lyktstolpar sprider en typ av allmänljus och lyser upp ett större område än till exempel en vägglampa för utomhus bruk.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan