Stäng
Öppet köp & snabb leverans!
0
Varumärken / FLOS
FLOS

FLOS

Italienska Flos grundades redan 1962 och har producerat några av de största klassikerna inom italiensk industriell design. Flos tidlösa design, tekniska fördelar, nyskapande och kvalitet har gjort företaget och dess produktioner till storsäljare runt om i världen. Hos Bright 1-2-3 hittar du många olika produkter från Flos, bland annat Flos ljuskrona, designklassikern Sarfatti 2097, som är en omåttligt populär takkrona formgiven redan 1958 av italienaren Gino Sarfatti.

I Flos stall av designers finns bland annat Achille Castiglioni, Edward Barber & Jay Osgerby, Jasper Morrisson, Johanna Grawunder, Konstantin Grcic, Michel Anastassiades, Philippe Starck, Peir Giacomo Castiglioni och Tobia Scarpa som alla har designat belysning tillsammans med Flos.

Flos lampor

I Flos stora belysningssortiment finns lampor inom alla segment som Flos taklampor, golvlampor, bordslampor, vägglampor och spotlights för inomhusmiljöer. Utöver det har de även ett relativt brett sortiment för utomhusmiljöer och även för offentliga miljöer. En Flos lampa som syns mycket i TV är Snoopy lampa vilken ofta dyker upp i exklusivt inredda kontor och hem.

Flos taklampor

Alla har vi någon gång sett en Sarfatti lampa, den maffiga takkronan som numera finns i tre olika storlekar med 18, 30 och 50 lampor fyller vilket rum som helst. Andra klassiska taklampor från Flos är Zeppelin, Taraxacum och Viscontea. Flos har även helt nya serien Coordinates taklampor.

Flos golvlampor

Med golvlampor som IC Lights och Rosy Angelis har Flos hittat en plats i många moderna hem världen över. Söker man en Flos golvlampa som verkligen får folk att stanna upp så kanske Lounge Gun kan vara något, den är en replika av amerikanska militärens M16 pläterad i 18 karats guld.

Flos bordslampor

I kategorin bordslampor har Flos genom åren lyckats ta fram många fina lampor som är här för att stanna. Några exempel på en Flos bordslampa är Snoopy, Taccia, Glo-Ball, Flos Gatto och Miss K tillsammans med många fler.

Flos vägglampor

Precis som många andra tillverkare jobbar Flos med att ta fram sina modeller för flera olika användningsområden så bland vägglampor dyker återigen IC Lights och Glo-Ball upp. Dessa är mycket populära att använda i hallar och badrum. En annan Flos vägglampa som vi framgångsrikt haft i vårt sortiment i många år är Foglio som används i de flesta typer av rum.

Här kan du läsa mer om Flos, deras produkter och historia.


Sortering:
Antal:
392 artiklar
KAMPANJ
Taccia LED small bordslampa, svart
FLOS
9 031 kr
(10 625 kr)
Välj
Finns i lager
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, gul 21cm
KAMPANJ
Bellhop bordslampa, vit 21cm
KAMPANJ
Taccia LED bord/golvlampa, svart
392 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan