Övrigt / Julbelysning / Populära sök / Dekorationsträd

Dekorationsträd


Filtrera Visa 1 artikel
1 artikel
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
Svart träd 240 LED amber, steady/firefly 150cm
1 artikel

Att fylla ditt träd med belysning eller köpa ett dekorationsträd med belysning är vackert både på sommaren och som juldekorationer utomhus på vintern. Julbelysning utomhus i form av ett träd går att köpa färdigt i olika storlekar och med ett fast LED-ljus. Dem har böjbara grenar vilket gör varje träd unikt och du kan forma det efter eget tycke och smak. Vill du ha ett litet smalt dekorationsträd eller vill du ha ett yvigt där grenarna är lite mer utdragna är helt upp till dig. Att linda ljusslingor tätt runt trädgrenar och stam är också ett populärt sätt att sätta upp din dekorationsbelysning utomhus. Vanligt är då att man köper en julbelysning och sätter upp i sitt träd på tomten och för den som har buskar så finns det ljusnät att lägga över busken i olika storlekar.

Dekorationsträd med belysning

Ett dekorationsträd med belysning finns att köpa i olika färger. Det finns att välja på bruna, vita, svarta och guldfärgade och ledlamporna är redan på plats för att underlätta montering och uppsättning. Det spelar ingen roll om du vill ha ditt ljusträd på gräsmattan eller på balkongen, det följer med både markspjut och en stabil metallställning för den som inte har möjlighet att trycka ner trädet i gräsmattan. Har du inte plats för ett helt träd så finns det även kvistar som man kan dekorera med i olika färger och storlekar som är perfekta att trycka ner i din blomkruka.

Julbelysning träd

Ett dekorationsträd är inte bara en utomhus dekoration det går lika bra att belysa ditt hem inomhus med dessa ljusträd. Att köpa ett färdigt dekorationsträd är ett smidigt sätt att kunna njuta av den varma belysningen utan att behöva linda en enda slinga, du behöver endast stoppa i kontakten. Ett ljusträd passar fint både på balkongen, i din trädgård och vid din entrè. Se till så att du har koll på kelvinvärdet så att den matchar din övriga dekorationsbelyning utomhus. Ju lägre kelvin desto varmare sken.

Julbelysning utomhus träd

Många trädgårdar runt om i landet är fyllda med både härliga fruktträd, dekorationsträd, buskar och blommor. Att planera sin trädgård efter årstiderna är något som många har som fritidsintresse och njuter av att fixa med på ledig tid. Att kunna vara ute från första snöflingan tills det är dags att sätta upp dina ljusslingor utomhus på den mörka delen av året är det många som finner mysigt och trevligt. Att fixa med din julbelysning utomhus är lika viktigt för många som att beskära äppelträden på hösten. Att kunna ljussätta din trädgård med julbelysning som LED-slingor, istappsslingor, dekorationsträd och att hissa upp en flaggstångsbelysning har blivit populärt för den som har en flaggstång.

Träd med belysning

Julgransbelysning utomhus har alltid varit viktigt den mörka delen av året. Att belysa din trädgård med extra ljus den mörka tiden ger inte bara ledbelysning så du kan se var du går, det håller även ovälkomna gäster borta. En julbelysning träd eller en fasadbelysning med rörelsesensor kan göra så ditt hus blir mindre attraktivt för inbrott och förstörelse. Sätt upp slingor, belys mörka partier och fixa i ordning ett varmt och välkomnade hem med antingen slingor som finns både i färg, varmvita LED och med blinkande funktioner för den lite mer äventyrliga.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan