Övrigt / Julbelysning / Adventsstjärnor / Pappstjärnor

Pappstjärnor

Adventsstjänor i papper gör julen komplett! Hos oss på Bright 1-2-3 hittar du fina, noga utvalda papperstjärnor från varumärken som Watt & Veke, Bergo Home, Konstsmide och Star Trading.


35 artiklar
Sortering:
Antal:
Aino 44, vit
Watt & Veke
229 kr
Välj
I lager
35 artiklar

Adventsstjärnor i papper - Ett hantverk

Pappstjärnor i alla dess former och utseenden har blivit ett populärt högtidspynt. Idag finns ett väldigt brett utbud där du kan hitta bland annat femarmad pappstjärna, sjuarmad pappstjärna och solformade pappstjärnor som nästan ser ut som ett konstverk i ditt julfönster. Det finns även ett bredd urval av färger på pappstjärnan idag. Från den traditionella röda eller oranga stjärnan finns det idag pappstjärnor i nästan hela färgskalan. Turkosa, rosa, gröna och framförallt så har den vita pappstjärnan blivit populär i våra fönster kring jul. Första advent är den söndag som infaller mellan 27/11-3/12 och i samband med denna helg så hänger man upp sin julbelysning. Adventsstjärnor är i första hand avsedda för elektrisk belysning och vi rekommenderar att man använder LED ljuskällor i sin stjärna av papper då dessa inte utsöndrar någon värme och minimerar risken för brand då papper är väldigt brännbart material. Ofta säljs stjärnorna utan upphäng men det brukar inte vara något problem att hitta passande elupphäng. Upphäng finns både i transparant kabel, vit kabel och i textilkabel. När din stjärna har blivit gammal så behåller du din elsladd och köper en ny stjärna för en ganska billig peng.    

Stjärnor av papp

Watt & Veke har med sin långa erfarenhet lyckats skapa stämningsfulla miljöer i många svenska hem med sina stjärnor av papp. Med sitt breda sortiment av pappstjärnor finns det något för alla. Skapa en trendig och mysig jul med pappstjärnor både i dina fönster, i din julgran och i toppen på julgranen. För att skapa den perfekta julkänslan i ditt hem så rekommenderar vi att man väljer en ljuskälla i LED så din julstjärna kan brinna dygnet runt om man så önskar. Har man inte tillgång till ett uttag där stjärnan ska hänga så finns det upphäng som går på batteri annars är det väldigt fint att ha din stjärna släckt utan ljus. 

Pappersstjärnor

Många av våra pappstjärnor säljer vi i serier och är ett hantverk från papper till färdig stjärna. Varje del är vikt och limmad för hand i olika sorters papper för att få fram olika utseenden, ljus och är desginade för en härlig julstämning. Det finns även pappersstjärnor som används som julgransdekoration eller varför inte fylla ditt fönster med dessa eleganta och mysiga snöflingor som påminner om gammaldags juldekorationer som man förr i tiden satt och vek själv för att hänga upp i sin julgran. Stjärnor av papp har blivit väldigt populärt och vi ser en utveckling både i modeller och nytänkade år efter år.       


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan