Övrigt / Julbelysning / Julbelysning utomhus / Juldekorationer utomhus

Juldekorationer utomhus


4 artiklar
Sortering:
Antal:
4 artiklar

Finns det något mysigare när mörkret faller på än att dekorera sina trädgårdar, altaner och uterum med ljusslingor. Att satsa på sin dekorationsbelysning utomhus och skapa sina mörka och bortglömda ytor till ett vackert vinterland skapar inte bara trivsel hemma, det bidrar också till glädje hos din omvärld. Att juldekorera ute är ett härligt projekt som kräver lite planering, mätningar och kloka inköp då det ska lysa en stor del av den mörka tiden på året. Att köpa ett dekorationsträd för att lysa upp dina mörkaste ytor fungerar både på din altan och på din gräsmatta då det följer med både markspjut och en ställning så den kan stå på ett platt underlag. Att fylla din entrè med istappslingor, ledkransar på ytterdörren och batteridrivna slingor i blomkrukorna skapar en trevlig miljö när julen knackar på dörren.

Stora juldekorationer utomhus

Stora juldekorationer i form av flaggstångsbelysningar, långa ljusslingor utomhus, LED-djur och adventsljusstakar till din altan och uteplats börjar dyka upp mer och mer både på offentliga platser och i trädgårdar runt om i landet. Det finns också julbelysning i form av sladdvindor som du rullar ut och lätt efter säsongen kan linda upp och förvara till nästa år. Juldekorationer ute behöver ha en IP44 klassning så den blir skyddad mot intrång av vatten. Passa även på när du hänger upp din belysning ute att sätta i LED-ljuskällor och endast sätta upp belysning som är godkänd ute så den håller och lyser energisnålt hela säsongen.

Juldekorationer ute i trädgården

Förr i tiden gick man till skogen och högg sin julgran och satte upp julgransbelysning utomhus i granen för att få stämningsfulla och välkomnande hus och trädgårdar. Juldekorationer utomhus har numera fått en helt annan betydelse. Det blir ett stort projekt både i planering och utförande och du kan numera se hus som är heltäckta med utomhus dekoration. Vi rekommenderar dig också att satsa på timer som du kan tidsstyra din utomhus dekoration med. Då kan du enkelt tidsinställa vilka intervaller du vill att din belysning ska lysa mellan. Vanligt är att man stänger av sina utomhusslingor och dekorationsträd på natten så inte grannar blir störda och att det drar onödig energi medans man sover. Mitt på dagen är det också vanligt att man håller sina trädgårdar släckta och startar igång allt runt 15:00 igen och har lyset igång fram till midnatt.  

Juldekorera ute

Att satsa på sin utomhus dekoration har verkligen blivit populärt sen vi fick tillgång till ett strörre LED-sortiment. Numera finns allt att byta ut mot LED både när det gäller slingor, glödlampor, granslinga med belysning och du kan till och med köpa ett helt träd som redan är fyllt med LED-belysning. Du kan även återanvända din belysning år efter år och du behöver inte lägga tid på att byta trasiga ljuskällor och försöka få igång din trasiga slinga som du lade in fungerande året innan. För dig som redan har en julgransbelysning utomhus så finns det numera reservlampor med E10-sockel i LED så du kan använda din befintliga slinga och byta ljuskällor till LED-lampor. Viktigt när du byter till LED-ljuskällor i din julslinga är att du byter alla och inte blandar LED och vanligt glödljus.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan