Stäng
Varumärken / AH Belysning

AH Belysning

AH Belysning har bytt namn till Armaturhantverk

Armaturhantverk från Tibro

Armaturhantverk är ett familjeföretag som startades 1945 och bedriver sin verksamhet i Tibro där de designar och tillverkar en stor del av sina lampor själva, till exempel de fina golvlamporna som vi har många av i vårt sortiment. Armaturhantverks ambition är att leverera lampor av hög kvalité, design samt att ligga i framkant med nyheter på belysningsmarknaden. 


Filtrera Visa 0 artiklar
0 artiklar
Sortering:
Antal:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

Populära lampor från AH Belysning

AH i AH Belysning står för armaturhantverk och det namnet genomspeglas i bland annat deras oerhört fina golvlampor och bordlampor som sedan länge tillverkas i fabriken i Tibro. Vi säljer med glädje deras svenskproducerade lampor och balnd våra favoriter finns till exempel Golv- och bordslampan Tullgarn med detaljer i olika träslag tillsammans med metall som mässing och råjärn. 

Haga golvlampa i unika färger

Tillsammans med AH Belysning tillverkar vi den populära, svensktillverkade golvlampsserien Haga i egna unika färger. Bara hos oss hittar ni de två- och trearmade varianterna i färger som gul, svart, grön och orange. Vi har även lamskärmarna Lilja med rätt fästen för golvlamporna och perfekt färgmatchning med just din favoritfärg.

AH blir återigen Armaturhantverk - Tillbaka till rötterna

Under 2022 gör AH Belysning en genomgång av sitt varumärke och sin profil. I det arbetet har en ny logga tagits fram och man återgår till att fokusera på sitt anrika hantverk som är en stor del av det sortiment vi på Bright 1-2-3 jobbar med. Arbetet med en ny hemsida pågår och det kan ni följa på armaturhantverk.se.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan