Stäng
Lightyears

Lightyears

Populära lampor från Lightyears

Caravaggio serien finns både som Takpendel, Bordslampa, Golvlampa och Vägglampa. I ett flertal färger. Ett populärt alternativ är att antingen hänga en eller flera över till exempel matbordet.

Kända formgivare

Som bland annat Cecile Manz, Morten Voss och Jo Hammerborg

Mer om Lightyears

Lightyears grundades 2005 och har sedan juni 2015 varit en del av Fritz Hansen A / S och är beläget i Århus i Danmark. Företaget utvecklar och tillverkar högkvalitativa lampor för den professionella och privata konsumentmarknaden. I nära samarbete med några av världens bästa designers och arkitekter, har de utformat en rad moderna lampor som kombinerar tradition och innovation.

Lightyears ser ljus, funktionalitet och estetik som en naturlig treenighet som utgör kärnan i deras design. Engagemang till "form följer funktion" -konceptet är en ledstjärna i deras strävan att skapa lampor som erbjuder vacker, men ändå funktionell belysning till glädje och nytta för användaren. Alla lampor är tillverkade i robusta material som koppar, stål, glas och akryl, som tillsammans med sin tidlösa design garanterar en lång och bekymmersfri livslängd.Standardvy | Byt till Mobil vy