Varumärken / Llitt

Llitt

Hos Llitt finner du ett brett utbud av stilrena downlights där de fokuserat på att ta fram ett sortiment av produkter som täcker dina behov. Oavsett om du ska renovera badrum, kök, altan eller byta ut en gammal halogen-lampa mot ett mer energisnålt alternativ så har Llitt det som behövs. Med produkter i sortimentet med funktioner så som Dim-To-Warm, ställbar färgtemperatur på ljuset och möjlighet att montera direkt i isolering blir användningsområdena många, oavsett om du söker ett varmt eller kallt spotlightsken. Llitt har även sett till att alla downlights är IP44/IP65-klassade för att göra det så enkelt som möjligt att kunna hitta den downlight som passar just dig och dina behov.


66 artiklar
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
Allan Spotlight 4-pack kit
Llitt
1 044 kr
(1 229 kr)
KAMPANJ
Allan Spotlight Single
KAMPANJ
Mats I Fasadbelysning Aluminium
KAMPANJ
Mats II Fasadbelysning Aluminium
KAMPANJ
Stig Down White
Llitt
628 kr
(739 kr)
KAMPANJ
Stig Up  Antracite
Llitt
628 kr
(739 kr)
KAMPANJ
Mats II Fasadbelysning White
KAMPANJ
Stig Up Brushed steel
KAMPANJ
Allan Förlängningskabel 5m
KAMPANJ
Fredrik I Fasadbelysning White
KAMPANJ
Daniel II Fasadbelysning White
KAMPANJ
Allan Smartbox
Llitt
415 kr
(489 kr)
KAMPANJ
Nils I Fasadbelysning White
KAMPANJ
Allan Decklight Single
KAMPANJ
Stig Up White
Llitt
628 kr
(739 kr)
KAMPANJ
Allan Steplight 4-pack kit
Llitt
1 044 kr
(1 229 kr)
KAMPANJ
Allan Steplight Single
KAMPANJ
Allan Decklight  4-pack kit
Llitt
1 044 kr
(1 229 kr)
KAMPANJ
Stig Down Antracite
Llitt
628 kr
(739 kr)
66 artiklar

Trädgårdsbelysning från Llitt

I Llitt's serie med trädgårdsbelysning har dom valt att fokusera på lite mindre armaturer som gör stor skillnad på slutresultatet. Med noga utvalda tillbehör i form av extension-kablar eller en smartbox för dig som vill koppla upp även trädgårdsbelysningen mot ditt smarta hem har Llitt sett till att erbjuda det klassiska men även kollar framåt och nyttjar den teknik som finns idag. I denna serie ges du möjligheten att använda dig av modern teknik men behåller friheten med att kunna välja själv. Med bra materialval och höga IP-klassningar vill Llitt ge dig produkter som tåls att användas men varit noga med att inte tumma på designen utan kunna erbjuda ett stilrent och snyggt intryck. 

Utomhusbelysning från Llitt

Llitt har valt att ta fram ett noga utvalt utbud av energieffektiv utomhusbelysning där du själv väljer ljuskälla för att det ska finnas något som passar just dig. Här finner du allt från lite mindre väggarmaturer till entrén till ståtliga pollare med den gemensamma nämnaren att du alltid ska komma hem till ett behagligt ljussken. Här finner du Utomhusarmaturer med både E27 och GU10 som ljuskälla i en mängd varianter och färger för att du ska kunna välja det som passar just dig. Llitt vill att ditt hem ska kännas inbjudande och vi tror stenhårt på att det börjar med rätt belysning. 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan