Varumärken / Uyuni

Uyuni

Uyuni tillverkar LED-ljus av äkta parrafinvax vilket gör att ljusen får ett mycket verklighetstroget utseende. Ljusen har inbyggd dimmerfunktion och timer och finns som kronljus, värmeljus, pelarljus och blockljus. Köper man till Uyuni fjärrkontroll så styr man enkelt en större mängd ljus.


Uyuni – Varumärket med Premium LED-ljus

Uyuni Salt Flats i Bolivia är kända för sina kristallklara natthimlar där stjärnorna lyser ljusare än nästan någon annanstans på jorden i en kristallklar atmosfär helt ostörd av ljusföroreningar. Uyuni ljus ger en känsla av dessa avlägsna galaxer direkt in i ditt hem med ett försiktigt flimrande ljus som lyser upp mörkret och skapar en vilsam och inbjudande atmosfär.

Kvalitativa, lyxiga Uyuni ljus lyfter alla hem

Uyuni ljus är traditionella i sin estetik, har lyxig känsla och utseende samt är innovativa i sin teknik. Inte bara är den unika 3D-lågan den första i sitt slag utan ljusen erbjuder också praktiska funktioner utöver de flesta andra LED-ljus. De har inbyggd timer på 4, 6, 8 eller 10 timmar och kan enkelt sättas av eller på, ställa in ljusstyrkan eller timerfunktion på avstånd med den snygga fjärrkontrollen som finns att köpa till. Utöver alla dessa fantastiska egenskaper är nog ändå det bästa att de inte smälter, inte är brandfarliga, inte blir varma och inte blåses ut av kvällsbrisen. Uyuni kvalitativa ljus är lika praktiska som vackra så att du kan njuta av allt det underbara med levande ljus fast utan allt krångel.

Uyuni värmeljus – Ett vackert, säkert och fullgott alternativ

De fina, verklighetstrogna värmeljusen från Uyuni har 6-timmars timerfunktion med minne som gör att du väljer vilken tid på dygnet ljusen skall tändas och sedan lysa sina 6 timmar. Smidigt så att man inte behöver komma ihåg att tända ljusen varje dag.

Värmeljusen har en timerfunktion på 6-timmar och du väljer själv vilken tidpunkt du vill att ljusen ska tändas varje dag. Praktiskt då du nu inte heller behöver komma ihåg att tända ljusen! För ytterligare smidighet vid användning finns även fjärrkontroll som köps till separat där du kan justera ljusstyrka samt fler timer-funktioner.

Kronljus, blockljus och pelarljus från Uyuni

Uyuni har använt sin patenterade teknik för den flammande LED-lågan till att ta fram en heltäckande serie ljus i olika storlekar och modeller. Alla med tanke att efterlikna de varianter vi är vana vid med vanliga stearinljus. Uyuni kronljus säljs i 2-pack och finns i höjderna 20cm och 25cm. Uyuni blockljus säljs styckvis och finns i höjderna 10, 12, 18 och 20cm. Alla ljus från Uyuni är kompatibla med deras fjärrkontroll som gör det möjligt att styra ljusstyrkan, använda olika timerfunktioner samt tända och släcka många ljus på samma gång. Uyuni har haft ljus i två olika färger på paraffinvaxet men vi har valt att fokusera vårt sortiment på färgen Nordic White som vi tycker är snyggast och mest lik klassiska stearinljus.

Styr alla Uyuni ljus smidigt med en fjärrkontroll

Som nämnts ovan har Uyuni tagit fram en fjärrkontroll som är kompatibel med alla ljus vi säljer från Uyuni. Fjärrkontrollen är liten, smidig och har en diskret design. Med Uyuni fjärrkontroll kan du ställa in fyra olika timerfunktioner med olika brinntid, du kan ställa in hur starkt du vill att ljusen ska lysa samt det kanske bästa av allt är att du kan tända och släcka många ljus på en och samma gång.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan