Stäng
Öppet köp & snabb leverans!
0
Övrigt / Julbelysning / Julbelysning utomhus / Flaggstångsbelysning

Flaggstångsbelysning

En flaggstång har man i sin trädgård, det är en vacker detalj  och bidrar till en välkomnande känsla. Den står ute året runt och blir utsatt för både sol, regn, rusk och snö. Det vanligaste är att man på den ljusa delen av året har en vimpel i sin flaggstång och på högtidsdagar byter man ut sin vimpel mot en flagga. Flaggstången har på senare år blivit en del av våra juldekorationer utomhus. Det blir allt mer populärt att hissa upp en julbelysning flaggstång. En flaggstångsbelysning 12 meter hissar man upp i toppen och fäster antingen med nylonsnören i marken eller så kan man köpa till en bottenkrans att fästa nedre delen av slingan i.

Ljusslinga flaggstång

En ljusslinga flaggstång är oftast svart i sin kabel och själva LED-ljuset kan man välja i olika färgtoner. Den vanligaste färgen man har på sin adventsbelysning är amber eller varmvit LED som är fördelade jämt på slingans alla armar. Själva belysningen är uppbyggd så att din flaggstång ska se ut som en pampig julgran i din trädgård. Utformningen på slingan är som en bläckfisk med armar som utgår från en central ring. En julbelysning flaggstång kan variera sig både i sin längd på slingorna och i antal armar som slingan är fördelade på. Så fort vintertiden anläder till oss ser vi hur många hushåll jobbar hårt för att lysa upp med ljusslingor utomhus. Till skillnad från annan julbelysning så kan man i samband med mörkret börja dekorera med ljusslingor, dekorationsträd och annan julbelysning långt innan första advent infaller. För den som inte har en trädgård så finns det ett brett sortiment av julbelysning balkong att tillgå också.

Julbelysning flaggstång

Flaggstångsbelysning LED kommer ofta komplett med ej utbytbar LED, antingen varmvit eller med lite kallare isande sken för den som vill ha en kylig känsla på sina ljusslingor utomhus. En flaggstång bör vara 3-4 meter högre än husets högsta punkt för att kunna få vind och synas från alla håll och kanter. Sätter du upp en ljusslinga flaggstång så finns den såklart i olika längder men du behöver inte hissa upp den ända till toppen för att få en mysig känsla i din trädgård.

Flaggstångsbelysning led

För att maximera känslan av din julgransbelysning utomhus så kan man komplettera med småslingor, leddjur, kransar och belysning i trädgårdens alla träd och för dig som inte vill ha så mycket sladdar så finns det väldigt bra system att köpa. Det börjar också bli allt vanligare att bostadsföreningar köper ljusslingor och flaggstångsbelysning för att göra det extra trevligt för sina hyresgäster och deras besökare. Att välja LED-slingor är att rekommendera då dessa klarar både snö, kyla och storm bättre än den gamla glödlampan.


Sortering:
Antal:
0 artiklar

Ditt urval matchade inte några artiklar!

0 artiklar

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan