Utomhusbelysning / Populära sök / Balkongbelysning

Balkongbelysning

På balkongen avnjuter man sommarkvällarna och för att inte behöva gå in för tidigt så kan det vara mysigt med lite ljus. Vi har massor av olika lampor som är godkända för användning på balkongen.


Ljusslingor till balkongen

Att använda ljusslingor eller partyslingor för att piffa till sin balkong är idag mycket populärt. De är enkla att hänga upp eller linda runt räcket och skapar en fin stämning. Det finns en uppsjö av olika ljusslingor att välja mellan och det enda man behöver tänka på är att välja en som har korrekt IP-Klassning för att vara godkänd för utomhus bruk. I denna kategori samlar vi enbart sådana slingor. Med LED-teknikens intåg har de gamla klassiska partyslingorna fått ett uppsving då man nu kan använda lampor som håller längre och mycket bättre tål att sitta ute i väder och vind. De gamla vanliga glödlamporna var väldigt vackra och dekorativa men glödtrådarna gick lätt sönder om det blåste lite. Vi har partyslingor med vanlig E27-sockel så man själv kan välja vilka lampor man använder men också slingor med fasta LED-lampor som liknar de gamla glödlamporna.

Portabla lampor – Lätta att ta med ut på balkongen

Med uppladdningsbara lampor finns oändliga möjligheter att få ljus precis där man vill ha det för stunden. En del är godkända för att stå ute hela tiden medan vissa laddas inne och tas med ut vid behov, dessa bör inte användas ute i regn och rusk men då man sällar nyttjar balkongen i sådant väder så bör det inte ställa till med några större begränsningar. I vårt sortiment har vi uppladdningsbara bordslampor och andra typer av uppladdningsbara lampor som till exempel Bolleke från Fatboy som enkelt tas med och hängs upp där man behagar. Detta är ett snabbt växande segment av lampor i och med att batterierna blivit bättre och lamporna drar mindre. Det gör att brinntiderna på varje laddning ökat markant senaste åren.

Solcellslampor att ha på balkongen

Även solcellslampor är populärt att pynta med på balkongen. Ett smidigt, miljövänligt och billigt sätt att skapa stämning. Idag finns det solcellslampor i alla möjliga varianter från pynt att stoppa i blomlådan, vägglampor och givetvis även bordslampor och lyktor. Vi har mest solcellslampor från Star Trading men tar även in från andra varumärken när vi hittar sånt vi tycker är intressant.

Taklampa på balkongen? – Javisst!

Idag finns det lampupphäng som är godkända för utomhus bruk och har vanlig E27-sockel men skärmringar. Det skapar stora möjligheter att ha taklampa hängande ute på balkongen. Det är bara upphänget som behöver vara godkänt så man kan egentligen använda vilken lampskärm man önskar men det finns också speciellt framtagna skärmar för ändamålet som till exempel rottingskärmarna från PR Home. I denna varugrupp visar vi bara skärmar som är gjorda för att tåla väder och vind.

Fast installation eller stickkontakt på balkongen

På senare år har det blivit enklare att belysa sin balkong då det idag finns massor av olika lampor och belysningar som enkelt ansluts till vägguttag eller som laddas upp. Har man möjlighet till fast installation så använder man helt enkelt vanlig fasadbelysning som man gjort i alla tider. Det är dock inget som krävs längre och man kan få till det riktigt mysigt på sin balkong utan att dra fram el och anlita elektriker.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan