Varumärken / Daqi Concept

Daqi Concept

På kinesiska betyder namnet Daqi att "ta tid att bli stor och vuxen", vilket understryker att de bästa sakerna i livet kräver lager av erfarenhet. Daqi Concept kombinerar traditionellt hantverk och modern teknik för att skapa vackra produkter för en modern livsstil. Belys arbetsplatsen med Bird bordslampa, ställ väckarklockan med Chirp eller lyssna på Jingoo trådlösa högtalare som hjälper dig att komma undan livets snabba tempo.


Daqi Concept – Nytt, spännande och innovativt

Daqi Concept har sitt ursprung i Taiwan och grundades 2015. De ser sig själva som ett ständigt pågående experiment med ändringar, försök och prövningar, blandat med nya idéer och koncept. Daqi Concept är innovativa och blandar ny teknik med gammalt hantverk för att skapa vackra produkter ämnade för en modern livsstil. De produkterna som de skapat såhär långt är en stor succé och vi på Bright 1-2-3 ser med spänning på vad framtiden kan erbjuda från Daqi Concept.

Bright 1-2-3 är återförsäljare av Daqi Concept lampor och väckarklockor

Så fort vi fick syn på lamporna från Daqi Concept togs beslut om att ta in dem i vårt sortiment. De sticker verkligen ut med sin design och samtidigt sina annorlunda funktioner. Idag har vi hela deras sortiment på vår hemsida och vi har större delen representerad i utställningen i vår butik i Sickla Köpkvarter. Vi försöker ständigt hålla de mest populära lamporna i lager och fyller kontinuerligt på.

Daqi Concept Bird lampa

Mest populär har bordslampan Bird från Daqi Concept blivit. Den lättplacerade lampan går att använda nästan var som helst vilket också har gjort den till en populär present som passar de flesta stilar. En Daqi Concept Bird Lamp förhöjer skrivbordet, nattuksbordet eller bokhyllan i vardagsrummet med sitt mjuka sken på 2700 kelvin, sin dimmer och trestegsfunktion. Den är dessutom laddbar och kan således placeras tillfälligt på vilken yta som helst utan behov av strömförsörjning.

Chirp från Daqi Concept – Lampa och väckarklocka

Daqi Concept Chirp är en lampa och väckarklocka i ett. Den imiterar soluppgången och skapar en lugn atmosfär genom att väcka dig med naturens ljud som fågelkvitter och flytande vatten. Under en 20 min lång period innan larmet går så vaggar Chirp dig med soluppgång och avslappnande ljud så att du vaknar lugn, avslappnad och redo att ta tag i en ny dag. Till Chirp finns även en app som låter dig styra och anpassa uppvaknandet efter dina personliga preferenser.

Fågelburen, lampan och högtalaren Jingoo från Daqi Concept

Trådlösa, uppladdningsbara Jingoo är en vacker produkt tillverkad i fina material och färger som gör att du vill ta med den var än du går. Jingoo är utformad som en fågelbur med Daqi Concepts fina fågel i och den ger både vackert ljus och spelar din favoritmusik. Batteriet har 25 timmars användningstid och din musik spelar du enkelt upp via Bluetooth-anslutning. Ljusstyrkan går att ställa i tre olika lägen. Daqi Jingoo belönades med ”Good Design Award” 2016.

Daqi Concept har även fina tillbehör

Förutom att Daqi Concept Bird är en fin lampa så har Daqi Concept även tagit fram fina tillbehör som är riktigt bra om man använder sin Birdlampa på skrivbordet. Tillbehören består av papperhållare, pennställ och en jättefin penna som ytterligare förhöjer den lyxiga känslan. De fäster på foten till Bird med magnet och står på så sätt stadigt kvar där du vill ha dem.

Här hittar du mer om Daqi Concept, deras verksamhet, historia och produkter.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan