Varumärken / Cuero Design

Cuero Design


29 artiklar
Sortering:
Antal:
KAMPANJ
Leather Cone Namibia Taklampa Montana/Black 45 cm
KAMPANJ
Leather Cone Namibia Taklampa Chocolate/Black 35 cm
KAMPANJ
Cylinder läderlampa polo 14cm
29 artiklar

Natur möter konst. Cuero design tillverkar svenskt hantverk i läder. Med hjälp av material av hög kvalitet och modern design är Cuero designs produkter gjorda för att hålla hela livet, lädret kommer att bli vackrare när det åldras och utvecklar en patina.

Lars Kjerstadius stötte på en klassisk argentinsk design. "Fjärilsstolen" bestod av läder och stål och var ursprungligen tänkt som en fusion mellan hantverk och industriell produktion. Lars beundran för denna vackra design och koncept fick honom att ägna tio år av sitt liv till att förbättra dess komfort och stil. Mariposa, som betyder fjäril på spanska, är resultatet av ett försök att skapa en fjärilsstol anpassad för 2000-talets moderna invånare.

Idag har Cuero design detta koncept i åtanke när de letar efter nya spännande produkter.

”Vi tror att människor, hur tekniska vi än blir, alltid kommer att ha en nödvändighet att vara i kontakt med naturen. Vi strävar därför efter att skapa vacker inredning med naturliga detaljer. Ungefär som den ursprungliga designen av fjärilsstolen är vårt företag en plattform där naturen möter konst.”


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan