Lediga tjänster

Vi på Bright 1-2-3 söker nu vår nästa butikschef!

På Bright 1-2-3 handlar allt om att skapa en fantastisk köpupplevelse för våra kunder från början till slut.

Man kan besöka oss både i vår butik som ligger i underbara Sickla Köpkvarter https://www.sickla.se och online https://www.bright123.se för den som inte har möjlighet att träffa oss i butiken. Oavsett så är upplevelsen viktig och vi vill göra allt vi kan för att våra kunder ska känna det.

Vi erbjuder noga utvalda belysningsprodukter som kännetecknas av kvalité, funktion och design i en inspirerande butiksmiljö.

Bright 1-2-3 är en arbetsplats med gemenskap där människor bemöter varandra med ömsesidig respekt och arbetar tillsammans som ett lag. Lagkänsla och generositet med kunskap samt att vilja hjälpa varandra är viktigt hos oss, ensam är inte stark.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer erbjudas en arbetsplats i ett växande företag där utveckling, kreativitet, eget ansvar och en önskan om att vilja påverka vår fortsatta resa är viktig.

Som butikschef på Bright 1-2-3 leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butiksmiljö. Du har ett övergripande ansvar för driften i butiken, du leder och strukturerar det dagliga arbetet så försäljningsmål nås. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken med kundmöten såväl i kassa som på golv och med vår varuhantering.

Du kommer till exempel att ansvara för:

  • Att utifrån vår vision och våra värderingar leda och motivera ditt team på plats i butiken att kunna utföra sitt jobb på bästa och personliga sätt. Att våga och kunna vara sig själv är viktigt i personliga möten. Att stärka alla våra medarbetare i sin roll är en viktig del i det dagliga arbetet.

 

  • Som butikschef kommer du att ha fullt personalansvar för 7-8 medarbetare. Du kommer jobba med bemanning och i en bransch som har olika säsonger så är det viktigt att kunna schemalägga och bemanna efter våra kundflöden. Du kommer också tillsammans med närmsta chef att vara med och styra kommande rekryteringar och hålla i utvecklingssamtal med din personalgrupp minst en gång om året.

 

  • Du kommer löpande jobba med utbildning, produktkunskap och se till så att vår butik alltid är underhållen och redo att möta våra kunder.

  • Intresse för våra produkter är viktigt, produktkunskapen får du internt av dina medarbetare och från våra leverantörer. Att se på sina anställda som resurser och att lära av varandra är en inställning vi uppskattar.

 

  • Butikschef innebär också ett administrativt inslag så att kunna vara analytisk och bra på att strukturera verksamheten är viktigt. Du ska gilla att jobba digitalt och ha viss erfarenhet och förståelse av affärssystem och kunna leda ditt team i dessa frågor.

 

  • Du är länken mellan vårt externa lager/kontor (som ligger ett stenkast från butiken i Enskede) och butiken. Vi är ett företag trots att vi jobbar på olika platser.

 

Din profil

Att brinna för service, kundnöjdhet och vilja göra det lilla extra både för kund och medarbetare ska vara en naturlig del av jobbet. Du är generös med kunskap och ser ett välutbildat team som en styrka. Du är flexibel och gillar ett högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar. Att kunna och vilja utveckla sina medarbetare tror vi är det som kan få butiken att ta nästa steg, din anda ska kännas trots att du inte är på plats. Du har en personlighet som utstrålar glädje, energi och har en passion som smittar av sig. Du älskar att ge service, bidra till härlig stämning och gillar att bygga relationer.

Omfattning

Tjänsten är tillsvidare, omfattningen är 40 timmar per vecka och arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och helger med omgående start.

Är du intresserad av att bli vår nästa kollega, skicka CV och personligt brev till ansokan@bright123.se och märk din ansökan med ”Butikschef”

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan