Hänger taklampan fel?

 

Lamparm Vrida 1

- för en taklampa

Vrida 1 är en lamparm som är anpassad för att flytta en taklampa. Vrida 1 är tillverkad i Sverige av trä och metall och ger dig möjligheten att förflytta en taklampa steglöst. Förlängningsarmen är även vridbar 360° vilket gör att du kan placera din taklampa precis där du vill, utan att behöva borra nya hål i taket!

Lamparmen är enkel att installera och du slipper se sladdar i taket eftersom Vrida har integrerad el och hängs upp på befintlig takkrok på samma sätt som en vanlig taklampa.

Vrida är en helintegrerad lösning!

Här nere har vi samlat information om modellen och de olika längdernas specifikationer så att det ska vara enklare för dig att hitta rätt längd.

Finns i färgen: vit

Flytta taklampan

Vrida 1 lamparm är anpassad för alla som vill flytta taklampan när uttaget inte sitter på rätt plats. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats nära en vägg med lösningen går det även att möblera om tillfälligt när du har iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta! 

Slippa borra i taket

Vrida 1 lamparm passar när du inte gillar att borra hål i taket. Lamparmen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper påverkan på taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner lamparmen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.

Få en komplett produkt

Vrida är en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i träarmen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Lamputtaget är placerat längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.

Bredd 3,3 cm Material Trä & metall Ljuskälla Ingår ej Max watt 500 W
Höjd 8,3 cm Sladd Ja, integrerad Stickpropp DCL-kontakt Vridbar 360°

  

Lamparm Vrida Duo & Vrida 2

- för två taklampor

Vrida har två modeller på lamparmar som är anpassade för två taklampor. Vrida Duo som ger dig två flyttbara takuttag på varsin sida av takuttaget/takkroken i taket och Vrida 2 ger dig ett uttag direkt under det befintliga och ett uttag som kan flyttas runt steglöst och kan även vridas 360°.

Båda modellerna hängs upp på befintlig takkrok på samma sätt som en vanlig taklampa. Modellerna är kompletta med integrerad el så synliga sladdar undviks och inga förkunskaper krävs för installationen.

Modellerna används ofta för att få två lampor ovanför en köksö eller matbord. 

Finns i färgen: vit

Få två taklampor över bordet

För det första ger Lamparm Vrida Duo & Vrida 2 dig möjligheten till att pendla ner två taklampor från ett uttag. Exempelvis över ett matbord eller köksö. Avstånden mellan armaturerna kan enkelt justeras när du vill och du slipper ha hängande sladdar mellan dina taklampor.

Slippa borra i taket

För det andra passar Vrida Duo & Vrida 2 lamparm när du inte gillar att borra hål i taket. Lamparmen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper påverkan på taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner lamparmen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.

Få en komplett produkt

För det tredje är Vrida Duo och Vrida 2 en svensktillverkade och kompletta lösningar där all kabeldragning är integrerad i träarmen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. 

Bredd 3,3 cm Material Trä & metall Ljuskälla Ingår ej Max watt 500 W
Höjd 8,3 cm Sladd Ja, integrerad Stickpropp DCL-kontakt Vridbar 360°

  

Förlängningsarm Vrida Light

- flyttbar taklampa

Förlängningsarm Vrida Light är en armatur och möjliggör en flexiblare möblering. Det som skiljer Vrida Light från våra andra armar är att den levereras med textilsladd och lamphållare där det går att montera valfri skärm eller endast en glödlampa. Vrida Light har inget takuttag som våra övriga produkter och kan därför inte kombineras med en annan armatur.

Förlägningsarm Vrida Light är till för alla som vill flytta ljuskällan utan att borra hål och ha hängande sladdar i taket. Armen hängs på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper åverkan i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket.

Positionsalternativen är näst intill oändliga. Förlängningsarmen levereras komplett med en textilkabel och E27 lamphållare. Överbliven kabel döljs i armen för att undvika synliga sladdar eller att ljuskällans höjd påverkas vid en förskjutning.

Finns i färgerna: vit, svart och obehandlad aluminium

Förlängningsarm Vrida Light passar för dig som

Inte har takuttaget på rätt plats

För det första är Vrida Light en armatur med integrerad textilkabel med E27 hänge som är anpassad för alla som vill ha en flexibel lösning. Där armen enkelt kan förskjutas och vridas till önskad position i rummet. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats lite för nära en vägg för att ingen ska slå huvudet i taklampan.

Inte vill borra i taket

För det andra är Vrida Light för dig som inte gillar att borra hål i taket. Armaturen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper göra åverkan i taket. Stödändan har en möbeltass och sitter inte fast i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner armaturen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.

Få en komplett produkt

För det tredje är Vrida Light en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i armen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Textilkabeln med E27 hållare har sin utgång längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.

Bredd 2,5 cm Längd 113 cm Vridbar 360° Sockel E27
Höjd 6 cm Material Aluminium Förskjutning 21-91 cm Stickpropp Nej

 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan