Inomhusbelysning / Sovrumsbelysning / Plafond sovrum

Plafond sovrum

En plafond är ofta den perfekta lösningen i många sovrum då möbleringen inte möjliggör för en hängande taklampa. Vi har många varianter av plafonder som passar i sovrum och populärast är mjuka material som fjäder eller textil vilka skapar en mysig och ombonad känsla i rummet. En fördel med en plafond är ofta att de har plats för flera ljuskällor vilket skapar möjlighet att, kombinerat med dimmer, användas både för mysbelysning och kraftig belysning som kan vara önskvärt vid städning med mera.


31 artiklar
Sortering:
Antal:
31 artiklar

Takplafond till sovrum

När du ska välja din takplafond sovrum så finns det några punkter att ta med i beräkningen. Vilka material önskar du? Vilken stil vill du ha på din sovrumsplafond? Vilket ljus har du behov av i sovrummet och vilka övriga ljuspunkter finns eller behövs för att göra din sovrumsbelysning komplett med till exempel sänglampor, taklampa sovrum och övriga lampor sovrum. Precis som i boendets övriga rum är det bra med ett antal olika ljuspunkter i sovrummet för att kunna skapa variationsmöjligheter och olika stämningar beroende på aktivitet. Undersök möjligheterna att använda sovrumslampor av olika slag som golvlampa sovrum, vägglampa sovrum, taklampa eller plafond sovrum samt även bordslampor för sovrum.

Snygga plafonder

I vårt utbud av plafonder finns det massor av snygga plafonder att välja emellan. Allt från enklare glastallrikar, plafonder i metall, textilplafonder, moderna plafonder med många ljuspunkter på armar samt gamla och blivande designklassiker. Vi har även rustika plafonder i råmässing samt mer stilrena med detaljer i polerad mässing, ek eller stål. En plafond sovrum väljs med fördel helt och hållet utifrån vad som passar i just ditt hem och utbudet är nästan obegränsat. De populäraste plafonderna har vi för påseende i vår butik i Sickla Köpkvarter och vi lagerför även dessa både där och i vårt ehandelslager i enskede. För dig som inte bor i stockholm har vi en fantastisk kundtjänst som är öppen vardagar 9-16 för att svara på frågor och vara behjälplig med val av armatur och hur denna ska monteras upp i taket. Vår kundtjänst nås på det sätt som passar dig bäst av telefon, mail och chat. Vi har stor kunskap och mångårig erfarenhet inom belysning och allt som hör därtill och hjälper er gärna att hitta rätt.

Plafond till sovrummet

I ett barnrum passar det bra med en plafond till sovrummet då lek och stoj ofta kvalar in högre på listan än design och inredning om barnet själv får välja. En barnplafond tar inte onödig plats och finns att hitta i oömma material som tål den lekglädje vi vill ska finnas och kunna utövas i barnrummet. En plafond innehåller ofta dessutom mer än en ljuskälla vilket barn brukar uppskatta då väl belysta rum verkar var det som gäller vid lek. Även i barnrummet finns behov av varierad belysning som fyller olika behov. En sänglampa barn är välkommet vid nattning och sagoläsning, en bordslampa kommer till användning vid kojbygge, en nattlampa vid sena toabesök, även en ficklampa brukar vara uppskattat att ha som sällskap för de yngre på väg till föräldrarnas sovrum mörka vinternätter.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan