Inomhusbelysning / Golvlampor

Golvlampor

Vi har alla sorters golvlampor. Oavsett om du letar efter en golvläslampa eller en dekorativ golvlampa för att matcha din inredning, stil och design. Våra golvlampor kommer från varumärken som AH belysning, Belid, Louis Poulsen, Konsthantverk och Super Living, Secto Design och Örsjö Belysning med flera.


46 artiklar
Sortering:
Antal:
46 artiklar

Brett utbud av golvlampor

Vi vet att det finns otroligt många olika behov för golvlampor. Önskar ni en läslampa golv, eller en golvlampa i snygg design så vill vi kunna erbjuda er just den modell och variant ni önskar. Se även över vårt stora och fina sortiment av lampskärmar i alla dess olika mönster och färger, modeller. Där finns alla möjligheter att ni hittar rätt skärm till er golvlampa.

Golvlampor i mässing, trä, rotting och mycket mer

På Bright 1-2-3 har vi ett stort och brett sortiment av golvlampor som ska passa just den stil ni önskar och efterfrågar. Vi erbjuder er möjlighet att välja mellan allt från mer enkla, stilrena golvlampor i olika material och färger, till mer designade, tidlösa, alternativ. Kombinera gärna med skärmar från ett stort utbud som dels passar bra med önskad golvlampa, men som också självklart känns bra just för er.

Snygga lampor i retrostil för en mysig känsla

Två väldigt populära golvlampsserier hos oss kommer från en svensk tillvarkare som heter AH Belysning, dessa två serier heter Tullgarn och Gripsholm. Dessa golvlampor i retrostil för tankarna tillbaka i tiden, men har samtidigt en modern finish i utförandet. Här finns möjligheten att kombinera fritt mellan olika träslag som utgör själva stommen, där man sedan väljer en finish i metall på själva lamparmen och lampfoten. Tullgarn finns med en, två eller tre armar medan Gripsholm är tvåarmad. Armarna är riktningsbara för hjälpa er att på bästa sätt lysa upp vad ni önskar. Till golvläslampor med skärmar väljer man lampskärm med ringfäste, vi kallar dessa läslampsskärmar.

Snygga golvlampor för alla hem

Att välja en golvlampa som är snygg ligger givetvis i vad man själv tycker är snyggt, samtidigt som det ska passa in just där man önskar. Vi erbjuder golvlampor som ska passa in hos alla olika inredningsstilar, där allt från mer enkla, lättplacerade golvlampor i svart, och även andra fina, snygga nyanser finns att tillgå. Men också i mer fräcka, häftiga färgutföranden som orange, rött, grönt och gult. Kombinera med en vacker och snygg skärm för att verkligen ge rummet en bra känsla.

Designgolvlampor är vår specialitet!

Golvlampor i snygg design är, precis som rubriken inleder, något vi verkligen älskar. Bläddra genom vår hemsida för att enkelt hitta snygga, eleganta golvlampor från välkända varumärken så som Flos, Louis Poulsen, Le Klint, men också svenska lamptillverkare och hantverkare från varumärken som Konsthantverk och Örsjö Belysning. Är det någon lampa ni önskar ha möjlighet att titta på med egna ögon är ni alltid välkommen till vår butik för att uppleva hur dessa känns, och ta hjälp från vår kunniga butikspersonal som kan navigera er i rätt riktning.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan